Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 18.00 uur
Zaterdag & Zondag:
12.00 – 16.00 uur
Scherp geprijsd Altijd kindvriendelijk Gelijkgestemden garantie
  • |Geselecteerde datum
  • |Beschikbaar
  • |Niet beschikbaar

Vakanties Zomervakantie

Binnenkort is het nieuwe aanbod voor Zomervakantie weer beschikbaar. We zien je graag terug!
Terug naar homepage Bekijk vakanties op alle bestemmingenalle vakanties

Blijf op de hoogte van de leukste reizen

Volg ons voor de laatste aanbiedingen en het laastste nieuws van Maris Life

Zomervakantie

Wil je deze zomervakantie op eenoudervakantie? Dan ben je bij Maris Life aan het juiste adres! Maris Life heeft het grootste aanbod eenooudervakanties in binnen en buitenland. Je kunt deze zomervakantie kamperen in Nederland, België of Frankrijk. Of wordt het een relaxt appartementje in Portugal of Corfu? Wil je liever een wat luxere vakantie? Ga dan mee naar één van onze luxe All Inclusive hotels met kinderanimatie.

Kinderanimatie
Voor onze All Inclusive hotels hebben we in samenwerking met Toprecreatie de beste animatiemedewerkers en reisleiders aangenomen. Zij zullen jullie vakantie tot een feestje maken. De medewerkers worden opgeleid door Toprecreatie en voldoen aan strenge eisen. Professionaliteit, creativiteit en spontaniteit zijn bij onze reisleiding en animatoren als een tweede natuur. Dit alles zorgt ervoor dat onze reisleiding gegarandeerd een grote meerwaarde is op jouw vakantie. Van animatie voor de kinderen tot de redder in nood bij problemen. Onze reisleiding staat 24/7 voor je klaar! Aarzel dan ook nooit om onze toppers om hulp te vragen, niets is hen teveel om het jou naar de zin te maken!

Makkelijk contact leggen
Maris Life zorgt ervoor dat je voor en tijdens de reis makkelijk contact kunt leggen met de andere gezinnen. Meld je bijvoorbeeld voor vertrek aan voor de besloten Facebook pagina en tijdens de reis kan je met de andere ouders contact leggen via de Whats App groep. Zo kan je makkelijk afspreken wat je gedurende de dag gaat doen en kan je samen veel gezellige dingen ondernemen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 023-7510630voor een persoonlijk reisadvies. Wij helpen je graag!

Lees meer over onze vakanties