Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 18.00 uur
Zaterdag & Zondag:
12.00 – 16.00 uur

Over Maris Life

Als alleenstaande ouder op vakantie gaan met je kinderen is veelal een grote stap. Daarbij is het vaak ook lastig zoeken naar gelijkgestemden tussen de gezinnen en stelletjes.

Mariska Nunes, alleenstaande ouder en werkzaam bij Corendon, weet als geen ander hoe het is om alleen met de kids op vakantie te gaan. "Als de kinderen met anderen aan het spelen zijn zit je toch alleen tussen de stellen en gezinnen. En als ik dan contact had vond ik het lastig om mijn uitdagingen als alleenstaande ouder bespreekbaar te maken." vertelt Mariska. "Hoe fijn zou het zijn als je met gelijkgestemden op vakantie zou kunnen gaan!". Toen zij op zoek ging naar de ideale vakantie voor haar en haar kinderen bedacht ze dat ze het dit keer eens anders wilde aanpakken. De hamvraag was dan ook: ‘Zouden er meer mensen zijn die behoefte hebben aan een bestemming waar meer single parents komen?’ Samen met haar vriendin, en eigenaar van Crusj dat zich focust op singlereizen, Emma, deed ze onderzoek naar deze vraag. "Het was verrassend hoe wij ontdekten dat er inderdaad veel meer mensen zijn met deze wens". Het idee voor Maris Life was geboren.

In samenwerking met Corendon werd Maris Life opgericht. Een reislabel dat reizen selecteert en organiseert voor alleenstaande ouders die alleen met hun kinderen op vakantie willen. Maris Life biedt ouders de mogelijkheid om tijdens de reis  gelijkgestemden te ontmoeten. Want hoe fijn is het als je nog even kunt napraten met andere ouders als je kinderen direct wegrennen om te gaan spelen of gamen met hun vrienden? Of ’s avonds als de kinderen in de disco een dansje wagen, je ook gezellig een drankje kunt doen met andere ouders?

Dit aspect is echter geen must. Het motto van Maris Life is ‘niets moet, alles mag’. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan en laten de invulling van de vakantie aan jullie over. Op marislife.nl vind je de allerleukste vakanties voor papa’s en mama’s die alleen met de kinderen op vakantie willen gaan.

De ingrediënten van een Maris life vakantie zijn: 

  1. Goede en kindvriendelijke accommodaties
  2. Volop keus qua bestemmingen en scherp geprijsd
  3. Op verschillende bestemmingen staat de Maris Life reisleiding  24/7 voor jullie klaar*
  4. De Maris Life reisleiding organiseert gezellige borrels, etentjes en uitstapjes*
  5. De Maris Life reisleiding doet leuke activiteiten met jouw kind(eren)*
  6. Bij alles geldt: niets moet en alles mag!
  7. Speciale activiteiten voor de kinderen maar ouders mogen ook meedoen!*
  8. Gelijkgestemden garantie
  9. Tijd voor jezelf
  10. Gezelligheid met andere ouders

* Op bepaalde bestemmingen biedt Maris Life reisleiding en animatie aan exclusief voor haar vakantiegangers. Op andere bestemmingen is er een Gelijkgestemden Garantie, zodat je zeker weet dat er nog meer éénoudergezinnen meegaan op de reis. Op deze bestemmingen staat de reguliere reisleiding van Corendon voor je klaar.

Contact

Je kunt voor al je vragen en/of opmerkingen via de mail contact met ons (info@marislife.nl) opnemen.

Wil je liever telefonisch contact? Bel ons dan op 023-7510630. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 12.00 en 16.00 uur.

Je kunt ons ook vragen sturen via Whats App. Stuur een berichtje naar 06-10536604 en wij beantwoorden jouw vraag zo spoedig mogelijk.

Zekerheid

De organisatie van Maris Life valt onder verantwoordelijkheid van Corendon B.V., één van de grootste en meest trendsettende reisorganisaties met ruim 15 jaar ervaring! De invulling en organisatie van de reizen is uitvoerig voorbereid en getest door professionals met een grote groep single parents als belangrijkste adviseurs.

Gegarandeerd veilig boeken want Corendon is aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Scherp geprijsd Altijd kindvriendelijk Gelijkgestemden garantie

Blijf op de hoogte van de leukste reizen

Volg ons voor de laatste aanbiedingen en het laastste nieuws van Maris Life