Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 18.00 uur
Zaterdag & Zondag:
12.00 – 16.00 uur
Scherp geprijsd Altijd kindvriendelijk Gelijkgestemden garantie
  • |Geselecteerde datum
  • |Beschikbaar
  • |Niet beschikbaar

Vakanties Meer van Ohrid

Binnenkort is het nieuwe aanbod voor Meer van Ohrid weer beschikbaar. We zien je graag terug!
Terug naar homepage Bekijk vakanties op alle bestemmingenalle vakanties

Blijf op de hoogte van de leukste reizen

Volg ons voor de laatste aanbiedingen en het laastste nieuws van Maris Life

Meer van Ohrid

Het Maris Life gevoel in Macedonië

Macedonië is een land vol historie met sporen uit het verleden, vele culturele bezienswaardigheden, maar ook een land met prachtige meren, bossen en gebergten. Een vakantie naar Macedonië heeft je dus genoeg te bieden. Dit gastvrije land, gelegen in het hart van Europa, vind je op slechts 2,5 uur vliegen van Amsterdam.

  1. Je bent er al in 2,5 uur
  2. Het hotel ligt direct aan het meer van Ohrid
  3. Alle ingrediënten zijn aanwezg voor een ontspannen vakantie
  4. Scherp geprijsd

Struga ligt op circa 10 minuten van de luchthaven van Ohrid en wordt in tweeën gedeeld door de rivier de Drim. De badplaats aan het Meer van Ohrid heeft je veel leuks te bieden! Zo is er een prachtig zandstrand waar je heerlijk kunt ontspannen en vind je veel gezellige restaurants, bars en terrasjes aan het water met uitzicht op de Drim. De lokale bevolking, en dan in het bijzonder de jeugd, zorgt voor dagelijks entertainment door van de brug de Drim in te springen! Neem ook een kijkje op de markt van Struga waar je dagelijks verse groente en fruit van de boeren kunt kopen. Struga is over het algemeen iets rustiger dan de badplaats Ohrid, dus mocht je de drukte willen opzoeken, dan weet je waar je moet zijn. Bovendien zijn taxi’s in Macedonië erg goedkoop. Voor slechts een paar euro word je vanuit het hotel naar het centrum gebracht. De taxi’s rijden zonder meter, dus spreek de prijs af voordat de chauffeur begint te rijden! De afstand tussen Struga en Ohrid is ca. 15 kilometer. Kom lekker tot rust en geniet van een zonovergoten vakantie in Struga!

Waarom Maris Life?

Als single mom en ervaringsdeskundige op vakantiegebied kon ik geen leuke 1-ouder vakantie vinden en besloot toen Maris Life te beginnen. “Eenouder vakanties vond ik erg prijzig en ik wil quality time met mijn kids. Daar is het Maris Life concept dan ook op gebaseerd. Macedonië is een bestemming met Gelijkgestemden Garantie waardoor je zeker weet dat je samen met andere single ouders op vakantie gaat. Je kinderen hebben gegarandeerd vriendjes om mee te spelen en jij kunt een gezellige borrel drinken met de andere ouders!* Zo wordt het voor iedereen een top vakantie!”  

Bovendien zijn altijd deze boekingsvoorwaarden van toepassing:

  1. De aanbetaling is maar 15% en de rest betaal je pas 6 weken voor je vakantie!  
  2. Er zijn nooit extra toeslagen: onze prijs is onze prijs!
  3. Je kan altijd gratis omboeken naar een andere Maris Life of een Corendon vakantie.

Dus je kan met een gerust hart direct boeken!

* Kijk bij de deelnemers hoeveel andere alleenstaande ouders en kinderen er mee gaan om teleurstelling te voorkomen!

Lees meer over onze vakanties