Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 18.00 uur
Zaterdag & Zondag:
12.00 – 16.00 uur
Scherp geprijsd Altijd kindvriendelijk Gelijkgestemden garantie
  • |Geselecteerde datum
  • |Beschikbaar
  • |Niet beschikbaar

Vakanties Kreta

Binnenkort is het nieuwe aanbod voor Kreta weer beschikbaar. We zien je graag terug!
Terug naar homepage Bekijk vakanties op alle bestemmingenalle vakanties

Blijf op de hoogte van de leukste reizen

Volg ons voor de laatste aanbiedingen en het laastste nieuws van Maris Life

Kreta

Het Maris Life gevoel op Kreta

Wil je een vakantie met een goede mix van mooie stranden, een beetje cultuur, lekker eten en heel veel excursie mogelijkheden? Ga dan mee naar Kreta. Ik weet zeker dat je enorm gaat genieten deze week en voor de prijs...hoef je het niet te laten!

  1. Goed appartementencomplex dichtbij het strand!
  2. Appart kinderbad en speeltuintje voor de kleintjes
  3. Op loopafstand van Star Beach
  4. Op loopafstand van het gezellige Chersonisso

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en er wonen meer dan 600.000 mensen op dit prachtige eiland. Sommige gebieden zijn dan ook dichtbevolkt, maar je vindt ook totaal verlate plekjes en je kan uren rondrijden zonder ook maar iemand tegen te komen! Kreta is heel zuidelijk gelegen, dus met het weer zit het hier eigenlijk altijd goed! Iedere dag kan je wel op pad gaan en iets nieuws ontdekken. Hoe jij jouw vakantie wilt indelen is uiteraard aan jou! Wij bieden een paar mooie excursies aan, maar gewoon een weekje zwembad en strand kan natuurlijk ook.

De vlucht naar Heraklion duurt ongeveer 3,5 uur en daarna is het ongeveer 30 minuten naar dit gezellige complex. Je zult je hier direct thuis voelen! De vriendelijke staff staat voor je klaar en zal ervoor zorgen dat het aan je aan niets zal ontbreken tijdens deze heerlijke vakantie.

De centrale plek is het zwembad en het is hier echt heerlijk toeven. Er staan voldoende parasols, dus aan een beetje schaduw geen gebrek. Terwijl de kids lekker aan het zwemmen zijn, kan jij eindelijk dat ene boek uitlezen, relaxen, genieten van de zon of gezellig kletsen met andere ouders.

Waarom Maris Life?

Als single mom en ervaringsdeskundige op vakantiegebied kon ik geen leuke 1-ouder vakantie vinden en besloot toen Maris Life te beginnen. “Eenouder vakanties vond ik erg prijzig en ik wil quality time met mijn kids. Daar is het Maris Life concept dan ook op gebaseerd. Kreta is een bestemming met Gelijkgestemden Garantie waardoor je zeker weet dat je samen met andere single ouders op vakantie gaat. Je kinderen hebben gegarandeerd vriendjes om mee te spelen en jij kunt een gezellige borrel drinken met de andere ouders!* Zo wordt het voor iedereen een top vakantie!”

Bovendien zijn altijd deze boekingsvoorwaarden van toepassing:

  1. De aanbetaling is maar 15% en de rest betaal je pas 6 weken voor je vakantie!
  2. Er zijn nooit extra toeslagen: onze prijs is onze prijs!
  3. Je kan altijd gratis omboeken naar een andere Maris Life of een Corendon vakantie.

Dus je kan met een gerust hart direct boeken!

* Kijk bij de deelnemers hoeveel andere alleenstaande ouders en kinderen er mee gaan om teleurstelling te voorkomen!

Lees meer over onze vakanties