Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 18.00 uur
Zaterdag & Zondag:
12.00 – 16.00 uur

Ervaringen

Het was heerlijk! Bedankt iedereen!!

Barbara

barbara

 

Erg leuk! Wij waren in dezelfde week als Angelique (was gezellig he, Angelique :-)). Goed hotel, erg mooi gelegen (prachtig uitzicht over het meer). Vriendelijke mensen. Genoeg excursies te doen  

José  

barbara

Als eerste weer terug in NL na een weekje Kos met Marislife. Het was in 1 woord TOP! Malou, Kelly en Cecilia zijn geweldig! Het is een prachtig park, schoon, lekker eten en alles prima geregeld. Tipje: neem een buitenlandbundel als je wilt internetten, want de wi-fi is vaak overbelast, maar verder was het super!  

Moniek  

Jose

Alsnog even een foto van onze groep kinderen. Ook wij hebben het erg naar ons zin gehad. Wij waren de modder groep van 2e week augustus!  

Jacobine  

Moniek

Mijn dochter (11) en ik (49) zijn alweer ruim een week thuis van een meer dan fantastische vakantie in Marmaris, Turkije. Wat hebben wij genoten van deze vakantie!  

Na 2 jaar met een andersoortige eenoudervakantie op reis te zijn geweest (kamperen) wist ik een ding zeker, dát niet meer! Ik wilde meer comfort, minder volgestouwd programma en gewoon een ontspannen vakantie. Maar ja, waar vind ik die? Je kunt je voorstellen hoe blij ik was toen ik in maart 2015 al googelend het vakantie-aanbod van MarisLife tegenkwam…  

In aanloop tot de vakantie had ik al een goed gevoel bij de vakantie. De aanpak en service van Mariska en Emma is zeer klantgericht. Geen vraag leek teveel en werd snel en op een plezierige manier beantwoord. Vanwege de toestanden in Griekenland heb ik onze 1e keus (Korfu) laten omzetten naar Turkije en daar hebben we geen minuut spijt van gehad!  

We hebben 11 dagen genoten van een all-inclusive verblijf in Hotel Ideal Panorama. Voor het eerst dat we dat meemaakten en het is ons erg goed bevallen; het eten was elke keer weer goed verzorgd, rijk aan variatie en zeer vers bereid, de service was goed, de bediening absoluut vriendelijk en we zaten in een eigen 'huisje' op het prachtig aangelegde park tegen de berg aan. De airco liet ons aanvankelijk in de steek maar dat werd direct verholpen nadat ik daar melding van had gemaakt.  

De diverse excursies waren prima, vooral de horse safari blijft mijn dochter bij omdat haar paard nogal nukkig was en niet heel erg meewerkte, maar het Aquapark was helemaal geslaagd, evenals de Hammam. Met de jeepsafari hadden wij wat pech ivm een wat minder goede jeep maar ook dat werd netjes door Yuri, onze reisleider, afgehandeld. Yuri was sowieso een fantastisch lieve, leuke en gezellige reisleider voor wie niets teveel was en die er toch heel ontspannen bij liep.  

In Icmeler hadden we een heerlijk strandje ontdekt (Palmiye Beach) dat de moeite waard was. We zijn er vaker naartoe gegaan; gewoon even een taxi bestellen en je bent er binnen 10 minuten. Voor nog geen €25,= hebben we de hele dag gezwommen, gezond, geluncht, drankjes gedronken en een ijsje gegeten… en dat met z'n tweetjes dus niet per persoon! Nou, kom daar nog maar eens om in andere landen…!  

De groep ouders en kinderen vond ik geweldig! Mijn dochter had al heel snel aansluiting met meisjes van haar leeftijd maar ook met de jongere kinderen vermaakte zij zich prima. In het zwembad, bij de excursies maar ook 's avonds in de wifi-aria kon je haar met de kinderen vinden, samen MindCraftend of naar de animatie kijkend, ik had geen omkijken naar haar. Zij kreeg de ruimte van mij (ze kon toch nergens heen) en daarmee kreeg ook ik de ruimte voor mezelf om vakantie te vieren…Ideaal! Ik heb gezellige, mooie, ontroerende, humorvolle momenten met mijn vakantiegenoten mogen ervaren. We konden elkaar vinden in allerlei onderwerpen en dat vond ik echt anders dan in mijn eerdere single-parent ervaringen. We dronken graag samen na het avondeten nog een kop koffie op het grote terras en daarna ging het vaak soepeltjes over in wat sterkers zoals een wijntje of een biertje. Hoefde niet, kon wel. Eén avond hebben we zelf een gin-tonic-avondje georganiseerd; heel fijn…??  

In het restaurant en op het terras zag ik nog de nodige "loslopende" single-parents die nog niet op de hoogte waren van MarisLife maar die af en toe nieuwsgierige blikken wierpen op die gezellige groep mensen. Vooral mannen vielen daarbij op. Een paar zijn zelfs op ons afgestapt om te vragen wat voor groep we toch waren; duidelijk geen familie van elkaar maar wel een hoop gezelligheid, hoe zit dat?  

Nou ja, jullie merken het al, ik heb sinds jaren een echt ontspannen, ontzorgde en heerlijke vakantie gehad. Een vakantie die ik iedere single-parent toewens! Dit is echt een manier om je weer helemaal op te laden en ook met je kind samen een top tijd te hebben!  

Ik wens jullie daarom ook een mooie voortzetting van dit prima concept! Dat maar veel single-parents jullie mogen weten te vinden want wat jullie beloven in de filmpjes, dat maken jullie naar mijn idee echt waar! Heel erg veel dank daarvoor!  

Marina  

Jacobine

Ik ben afgelopen woensdagavond teruggekomen van een droomvakantie op Corfu. Nooit had ik kunnen denken dat ik zo'n fantastische vakantie zou hebben met Maris Life. Alles klopte: top locatie, gelijkgestemde medereizigers, geweldige reisleidster, voor wie niks teveel was en prachtig weer. Ik weet niet hoe ik jullie moet bedanken voor dit geweldige cadeau! Ook namens mijn zoon! Wat een schot in de roos!  

Het weer terug zijn in het bewolkte Nederland en nu alleen zijn is vreselijk zwaar, maar de herinnering aan Corfu, zorgt toch weer voor een glimlach op mijn gezicht!  

Dikke kus voor Cynthia en de hartelijke groeten aan jullie.  

Caroline  

Marina

Samen met mijn twee tieners van 12 en 14 jaar hebben we een heerlijke vakantie gehad in Marmaris. Het hotel had een erg mooie ligging met een prachtig uitzicht op zee en bergen. Het eten was prima met ook vele turkse specialiteiten. Ook de leuke excursies met name de paardsafari en de tocht met een echt piratenschip langs mooie baaitjes om in te zwemmen hebben bijgedragen aan een hoog plezier gehalte. Maar het meest geslaagd was toch het 1-ouder concept van Maris Life, het samenzijn met andere single parents zorgde ervoor dat je steeds gezelligheid kon opzoeken (bv aan tafel of op terras) als je er behoefte aan had (niets moet, alles mag).  

We waren met een hele leuke groep volwassenen en ook de kids van uiteenlopende leeftijden pakten zich heel goed samen...en dit alles onder coördinatie van een top-reisleider, Yuri, die elk moment voor iedereen klaarstond. De kids waren dol op hem en over mijn zoon maar nog te zwijgen!  

Bedankt Maris Life- team voor deze onvergetelijke vakantie, deze stap had ik veel eerder moeten zetten!  

Lieve groeten,  

Sofie, Finn en Alexandra

 Carolina

Ik ben al wel een tiental dagen terug, maar wilde je langs deze weg toch nog even laten weten dat Hanne en ikzelf een hééél fijne tijd gehad hebben in Lesbos. Dat is echt een eiland naar mijn hart, niet overspoeld door de grote touroperators, alles aanwezig wat wij nodig hebben op vakantie, enz ...  

Jullie hebben dat ook uitstekend georganiseerd. En Jerney, tja ..., wat kan ik daar van zeggen ... die is echt top ! Zij deed zo haar best, niks was haar te veel. In Vlaanderen zeggen wij “een zalig persoon”. Ze had ook het hart van mijn dochter gestolen, en dat gebeurt maar heel af en toe J.  

Hanne heeft zelfs geweend op onze laatste dag : “Papa, ik wil helemaal niet naar huis L.” Een groter compliment kan ze niet geven, toch ?  

We wensen je nog heel veel succes met Marislife en hou ons op de hoogte van jullie plannen en nieuws .  

Heel veel groeten uit het koude en heel natte België,  

Luc  

Sofie

Bij deze (een van) de leukste foto's van mijn vakantieweek met Maris Life naar Marmaris. We hebben een geweldige week gehad en hadden eigenlijk stiekem nog wel langer willen blijven. De groep was gezellig, de reisleider perfect en voor de rest gewoonweg super! Heel erg bedankt voor het mogelijk maken van deze vakantie! Milan was een fan van Loe Loe en heeft heerlijk nog even heerlijk met haar geknuffeld, Kids en Co waren drie super leuke en lieve mensen waar Milan zich meteen bij thuis voelde. Vandaar dat ik deze foto heb gekozen om naar jullie te verzenden.  

Heel veel liefs van Milan en Linda!  

Luc

De meesten vertrekken morgen, wij mogen het nog een paar daagjes langer uitzingen. 't Is moeilijk om niet in superlatieven te vervallen, maar het is hier echt top. Ik blijf verbaasd staan over de kwaliteit en vriendelijkheid van het personeel, het eten en het hotel in het algemeen. Het MarisLife concept is uitstekend en biedt elk de vrijheid die hij wel of niet zoekt; alles kan, niets moet...  

En dit alles zonder nog maar Yuri te vernoemen: de ideale groepsbegeleider die lekker met de groep meedenkt en de kunst bezit om eenieder binnen de groep evenveel aandacht te schenken. Om nog maar te zwijgen van zijn engelengeduld met de kinderen die echt dol op hem zijn. Daarnaast natuurlijk een grote dank aan alle leden van "de groep": we waren een perfecte symbiose van verschillende types die perfect op elkaar ingespeeld geraakten vanaf dag 1. Hartelijk dank aan allen voor deze heerlijke vakantie en tot snel!!!!  

@Mariska: je project wordt vast en zeker een voltreffer! Vreselijk bedankt om dit mogelijk te maken  

Fedde  

Fedde

Scherp geprijsd Altijd kindvriendelijk Gelijkgestemden garantie

Blijf op de hoogte van de leukste reizen

Volg ons voor de laatste aanbiedingen en het laastste nieuws van Maris Life