Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 18.00 uur
Zaterdag & Zondag:
12.00 – 16.00 uur

Boeken en betalen

Boeken

Bij Maris Life heb je de mogelijkheid om online of telefonisch te boeken. Je kunt ons van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur bereiken op telefoonnummer 023-7510630. Op zaterdag en zondag kan je ons tussen 12:00 en 16:00 uur bereiken. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whats App op 06-10536604.

Nadat de boeking gemaakt is, beschouwen wij dit als een definitieve reservering. Bij wijzigingen en annuleringen hanteren wij de ANVR-voorwaarden. Het bij het boeken opgegeven e-mailadres is het correspondentieadres. Naar dit adres wordt de boekingsbevestiging gestuurd. Wij gaan er vanuit dat het door jou opgegeven e-mailadres bij het maken van de reservering juist is en dat je controleert of je hierop je boekingsbevestiging ontvangt.

Per boeking wordt er € 25 euro aan reserveringskosten en € 2,50 voor het calamiteitenfonds in rekening gebracht. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Boek je binnen 2 weken voor vertrek, dan is je boeking op aanvraag. Wij laten je zo spoedig mogelijk weten of je mee kunt.

Betalen

Bij de totstandkoming van de overeenkomst moet een aanbetaling van 15% van de totale overeengekomen reissom  worden voldaan. Bij vertrek buiten 6 weken, volstaat de aanbetaling van 15% plus de premie van een eventueel afgesloten annuleringsverzekering welke direct dient te geschieden. Het restantbedrag, inclusief de premie van een eventuele reisverzekering dient uiterlijk 6 weken voor vertrek voldaan te zijn.
Bij niet tijdig betalen vervalt het recht om aanspraak te kunnen maken op de annuleringsverzekering, de premie dient echter wel alsnog voldaan te worden.

Bij boekingen met vertrek binnen 6 weken volstaat de restantbetaling, plus de premies van eventuele afgesloten verzekeringen, welke direct dient te geschieden. Indien je binnen 3 dagen voor vertrek een reis boekt ben je verplicht om direct het gehele bedrag in één keer via onze website over te maken. Wij adviseren je om de betaling(en) via de onderstaande link te verrichten. Je kunt hier een keuze maken uit verschillende betalingsmogelijkheden. Door middel van deze betaalmethode wordt je betaling direct in ons systeem verwerkt. Klik op de link indien je verder wenst te gaan met de betaling: www.corendon.nl/mijnboeking.

Indien het je niet lukt om de betaling via de bovenstaande link te voldoen, kan je deze onder vermelding van de naam van de hoofdboeker, je boekingsnummer en je klantnummer overschrijven via de onderstaande gegevens. Dit is echter niet mogelijk bij boekingen met vertrek binnen 3 dagen.

T.N.V. Corendon International Travel B.V.
IBAN: NL64ABNA0427115531
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Scherp geprijsd Altijd kindvriendelijk Gelijkgestemden garantie

Blijf op de hoogte van de leukste reizen

Volg ons voor de laatste aanbiedingen en het laastste nieuws van Maris Life