Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 18.00 uur
Zaterdag & Zondag:
12.00 – 16.00 uur

Trudy

Eenoudervakantie bij camping de Boshoek.
Je zou je kunnen voorstellen dat alleen met je kind(eren) op vakantie gaan een extra uitdaging is. Alles komt op jouw schouders (wat je wellicht al wel gewend bent), maar ook de invulling ervan. Waar ga je heen? Hoe ziet het er uit? En vooral... zit ik 's avonds niet in mijn eentje voor de tent als de kleine slaapt of met zijn/haar vriendjes op stap is? Ik kan je gerust stellen: tijdens een éénoudervakantie op de Boshoek hoef je je hier geen zorgen over te maken!

Eerste keer op éénoudervakantie
Vooral een eerste keer op éénoudervakantie kan best spannend en confronterend zijn. Je hebt geen idee wat je te wachten staat en je hebt ook geen idee wat voor mensen daar dan op af komen. Met andere woorden, boeken voor een eenoudervakantie vergt best wel wat durf en moed!

Warm welkom op de camping
Je wordt ontvangen met een warm welkom. Beetje onwennig kijk je om je heen. Een veld, mooie tenten, een vuurplek en een hele gezellige houten veranda achtige overkapping met picknicktafels. Je hebt een mooie ingerichte tent geboekt. Wel fijn, alles is er. Je hoeft alleen maar je kleren in te pakken en te gaan. Je kind(eren) heeft/hebben gelijk al contact met de vele andere kinderen die er al zijn. Ook prettig: het zijn allemaal gelijkgestemden!

Kennismakingsavond
's Avonds volgt de eerste kennismaking met iedereen. Met een groep van ongeveer 15 volwassen en wel dik 20 kinderen is het een bont gezelschap. De groep is niet te groot, maar ook niet te klein. Zo is er altijd wel iemand met wie het klikt. Ik, jouw Vakantiecoach, ben het aanspreekpunt tijdens jouw eenoudervakantie. Deze vakantie staat vooral in het teken van ‘vrijheid/blijheid', een paar keer samen eten, paar activiteiten, maar alles is op vrijwillige basis.

En dat is fijn!! Geen verplichtingen. Die heb je het hele jaar al genoeg. En de kinderen? Die vermaken zichzelf kostelijk!

Bij een wijntje en een vuurtje wordt de kennismaking voortgezet en komen de verhalen los. Wat een verscheidenheid van redenen om deze eenouder vakantie te boeken! Net gescheiden, nog net niet gescheiden, nog niet zeker om wel te scheiden, bewust alleenstaande ouder, jonge weduwen en weduwnaars, wel een nieuwe relatie maar wil de nieuwe liefde nog niet met de kinderen mixen en ga zo maar door. Allerlei redenen, maar er is één gezamenlijk doel: gezelligheid, verbinding, samen zijn en delen. En omdat iedereen hetzelfde doel heeft staat men open voor een gesprekje en wil men samen dingen ondernemen.

Een onvergetelijke vakantie
Wat kom je tot rust tijdens een gezellige week bij de Boshoek. Ja, soms wordt het wat te laat 's avonds en had je buikpijn van het lachen of ben je geraakt door een verhaal. En niet onbelangrijk: je dochter/zoon heeft ook de vakantie van haar/zijn leven. Dankzij het animatieteam, de vele nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en het grote aanbod aan super gave activiteiten op en rondom de camping zullen zij zich niet vervelen. Recreatiepark De Boshoek doet er alles aan om jou en je kids een geweldige vakantie te bezorgen. Midden op de Veluwe, lekker dichtbij, natuur, gezelligheid en op een prachtig vakantie park!

Ben jij nog niet overtuigd of heb je nog steeds twijfels? Neem dan contact met ons op zodat wij jou kunnen overtuigen dat jij toe bent aan een vakantie op Camping de Boshoek.

Hartelijke groeten,

Trudy

Scherp geprijsd Altijd kindvriendelijk Gelijkgestemden garantie

Blijf op de hoogte van de leukste reizen

Volg ons voor de laatste aanbiedingen en het laastste nieuws van Maris Life