Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 18.00 uur
Zaterdag & Zondag:
12.00 – 16.00 uur

Jan

ALLEEN VOOR MANNEN!

Mannen! Laten we wel wezen! Alleenstaand ben je niet voor je lol. Zeker niet als je kinderen hebt. Want die heb je ooit in liefde gewild, en ook nog gekregen. En je had je het vervolg vast heel anders voorgesteld. Jammer. Dikke pech. Je bent alleen, en dat was niet de bedoeling. Kun je nog uren over doorgaan. Maar ja. Nou ja. Die dingen gebeuren. En als de narigheid eindelijk is gesleten, blijven vooral de praktische hindernissen.

Je hebt kinderen. En daar ben je dol op. Natuurlijk! Daar gaat het niet om. Maar je draait er wel – of dat nou de hele week, precies de helft, of af en toe een weekend is - alleen voor op. En dat is best pittig. Want je moet ook werken, dat huis maakt zichzelf niet schoon, en die kinderen hebben recht op liefde en aandacht en spelletjes en hulp bij het huiswerk en vitaminen-in-het-eten en schone kleren en een liedje bij het slapen en vriendjes over de vloer en klaarover-papa’s en De Lieve Heer mag weten wat nog niet allemaal. Adem in, adem uit!

Je zou, kortom, wel wat tijd voor jezelf kunnen gebruiken. Liefst aan een zwembad in de zon, met een lekker drankje en andere volwassenen om je heen. Want laten we wel wezen: je wordt zelf nog eens kinds, zo weinig tijd breng je nog door in het gezelschap van andere mensen boven de zes. Daarom: ga op vakantie met Maris Life! Die zijn er speciaal voor alleenstaande ouders. Met kinderen. Die zich de hele dag kunnen vermaken met … andere kinderen! En wie blijven er dan over? Die andere één-ouders! En als we je nou vertellen dat 90% van de mensen die zo’n reisje boekt vrouw is, lijkt het ons kraakhelder dat je hier te maken hebt met een droomvakantie.

Ik ben namelijk, zoals gezegd, niet single, maar wel degelijk ooit gescheiden. En dus weet ik uit ervaring: als je nou als gescheiden vader ergens houvast vindt, is het wel bij lotgenoten. Liefst: vrouwelijke lotgenoten. En dan heb ik het niet over bittere heksen die alle mannen eeuwig haten als de builenpest, maar vrouwen die – net als jij – een relatie hebben zien mislukken, vervolgens – wijzer en leuker - zijn opgekrabbeld en nu dóór willen met leven, opnieuw willen genieten, en dat graag in het gezelschap van een nieuwe man, een betere man, een man met littekens van de lessen die hij heeft geleerd. Een man, dus, als jij.

Hoe weet je nou dat het leuke vrouwen zijn, die alleenstaande moeders die meegaan met Maris Life? Simpel. Ze gaan mee met Maris Life! En dus zijn ze kláár met zeuren en mutsen en janken en kwaad zijn – dat slag vrouwen blijven liever thuis om in hun eigen soepje van zelfmedelijden gaar te koken. En dus zijn ze klaar voor plezier en staan ze open voor nieuwe avonturen en mensen en – wie weet – een beetje nieuwe liefde. Ik herhaal nog één keer: 90% van de alleenstaande ouders die boeken bij Maris Life is vrouw. Leuke vrouw. Het is de hoogste tijd dat jij de boel daar een beetje in evenwicht brengt. Ik zou het wel weten als ik single was.

Scherp geprijsd Altijd kindvriendelijk Gelijkgestemden garantie

Blijf op de hoogte van de leukste reizen

Volg ons voor de laatste aanbiedingen en het laastste nieuws van Maris Life