Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 18.00 uur
Zaterdag & Zondag:
12.00 – 16.00 uur

Blog

 

mariska.jpg   
Blog van Mariska


Mijn naam is Mariska en ik ben Maris Life begonnen. Ik ben single moeder en heb twee super dochters. In mijn blog vertel ik je alles over onze nieuwe bestemmingen, geef ik reistips en...nog veel meer! 

 

Lees hier alle blogs van Mariska

 

trudy.jpg   
Blog van Trudy


Mijn naam is Trudy en ik ben Vakantiecoach bij camping de Boshoek Tijdens jouw eenoudervakantie op onze camping sta ik altijd voor je klaar en ga ervoor zorgen dat jij en jouw kid(s) een fantastische vakantie gaan beleven!

Lees hier alle blogs van Trudy


 

melissa.jpg   
Blog van Melissa


Mijn naam is Melissa en ik werk alweer bijna een jaar bij Maris Life. Ik help je graag bij het vinden van de mooiste bestemming en hoop dat mijn blogs je inspireren!

 

Lees hier alle blogs van Melissa
 

jan-heemskerk.jpg   
Blog van Jan Heemskerk


Jan Heemskerk is de officiële vrouwenfluisteraar van RTL Koffietijd, medeschrijver van het leerzame boek ‘Mannen, De Waarheid’, de helft van Sas(kia Noort) en Jan, relatiedeskundige tegen wil en dank, maar heláás geen single papa. Anders ging hij vandaag nog op vakantie met Maris Life, de reisorganisatie voor alleenstaande mensen met kinderen. Juist als man! Vooral als man!

 

Lees hier alle blogs van Jan
 

blog-emma.jpg   
Blog van Emma


Samen met Mariska ben ik Maris Life begonnen. Naast Maris Life doe ik ook Crusj, een reisorgansiatie voor singles. Ik reis dus heel veel een deel graag al mijn tips en vakantie verhalen met jou!

 

Lees hier alle blogs van Emma
 

FOTO-IRENE-klein.jpg
Tips van Irene


Mijn naam is Irene Heim en ik ben kindertherapeute. Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk voor Integratieve Kindertherapie, Individuele Spelenderwijze Ontwikkelingsstimulering, Hypnotherapie en EMDR. Naast mijn werk in de praktijk schrijf ik ook kinderboeken, o.a. ‘Powerverhalen voor kids’ en ‘KidsPower.’ Verhalen over onder meer faalangst, druk in je hoofd, een ouder met kanker, pesten, overgewicht, boos zijn en verveling. De boekjes geven kinderen inzicht in het probleem en hoe ze het probleem zelf kunnen oplossen want…ieder kind heeft de power in zich om zelf op te lossen!

Heb jij nog vragen aan Irene Heim? Mail deze dan naar mariska@marislife.nl en wellicht wordt jouw vraag de volgende keer beantwoord.

Lees hier alle tips van Irene

Pascal   

Blog van Pascal


Mijn naam is Pascal en ik ben 38 jaar en ik heb een zoontje van 7 jaar. Vijf jaar geleden ben ik gescheiden en heb gelukkig co-ouderschap wat inhoudt dat ik mijn zoontje iets minder dan de helft van de tijd bij me heb. Ik zou ook niet minder willen! De scheiding heeft de afgelopen jaren voor een financiële uitdaging gezorgd, maar inmiddels ben ik weer op het niveau dat op vakantie gaan weer tot de mogelijkheden behoort.
 

 

Lees hier alle blogs van Pascal
 

bianca schrijft met enige regelmaat een blog voor Maris Life   
Blog van Bianca


Mijn naam is Bianca Coret, 39 zomers jong van geest, al 8 jaar alleenstaande moeder van een heerlijk 9 jarig joch genaamd Rowen. Samen zorgen wij voor onze 5 jarige kater Bootsie die vaker buiten avonturen beleefd dan bij ons binnen is. En wonen wij alweer zo'n 6 jaar in een kleine eensgezinswoning in Beverwijk.
 

Lees hier alle blogs van Bianca

Scherp geprijsd Altijd kindvriendelijk Gelijkgestemden garantie

Blijf op de hoogte van de leukste reizen

Volg ons voor de laatste aanbiedingen en het laastste nieuws van Maris Life